Koningin Máxima kiest voor grote favoriet Natan tijdens bezoek aan Stichting Meeleefgezin

We hebben de koningin al vaker gezien in dit ontwerp met pied-de-poule-print.

koningin-maxima-stichting-meeleefgezin
Patrick van KatwijkGetty Images

Nadat ze maandagavond nog gezien werd in een jurk met pailletten van Nederlandse ontwerper Claes Iversen, kiest koningin Máxima de volgende dag voor een look van haar favoriete modehuis Natan. Zo verscheen onze koningin op dinsdagochtend in een pied-de-poule look tijdens haar bezoek aan het congres van Stichting Meeleefgezin in Doorn.

Herkenbare look

Voor de gelegenheid was Máxima gekleed in een jurk en bijpassende mantel in pied-de-poule-print van haar favoriete ontwerper, Edouard Vermeulen van het Belgische modehuis Natan. De koningin verschijnt niet alleen vaker in ontwerpen van Natan, ook heeft ze deze specifieke creatie vaker dan eens gedragen. Zo droeg Máxima de jurk en/of mantel tijdens haar werkbezoek China vorig jaar, evenals het staatsbezoek aan Singapore en de doop van schip Vox Amalia in hetzelfde jaar. Deze keer combineerde onze queen de bruin-witte pied-de-poule look met bruine suède hakken van Gianvito Rossi en bijpassende bruine suède clutch.

Queen Maxima Of The Netherlands Attends The Meeting at the Meeleefgezin Foundation In Doorn
Patrick van KatwijkGetty Images

Stichting Meeleefgezin

Stichting Meeleefgezin is een sociaal initiatief binnen het Oranjefonds waarmee groepen mensen met elkaar verbonden worden. Zo biedt de stichting steun aan ouders met psychiatrische problemen door een zogeheten "meeleefgezin" in te zetten. Een meeleefgezin bestaat uit ouders met kinderen die opgroeien in een stabiele, veilige omgeving. Zij zetten zich vrijwillig in om jonge kinderen van ouders met psychische problemen op te vangen wanneer dat nodig is. Tijdens Máxima's bezoek aan de stichting nam ze onder meer het boekje Steunpilaren, Meeleefgezin werkt in ontvangst, waarin persoonlijke verhalen van ouders staan die de zorg voor hun kind delen met een meeleefgezin. Na de officiële momenten ging Máxima met de aanwezige ouders en meeleefouders in gesprek over hun ervaringen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima