Michelle Obama is in Nederland! Welke Nederlandse ontwerper draagt Michelle Obama vanavond in de Ziggo Dome?

De voormalige first lady van de Verenigde Staten betreedt vanavond het podium in een bijzondere look, maar van welke ontwerper?

Michelle Obama book tour
Kirsty O'Connor Getty Images

Michelle Obama is momenteel bezig met haar Europese boektour waarin ze verschillende landen van ons continent bezoekt. Nadat de voormalige first lady van de Verenigde Staten gister in Parijs aanwezig was, zal de inspirerende 55-jarige vrouw vandaag Amsterdam bezoeken tijdens een bijzondere presentatie in de Ziggo Dome.

Event, Fun, Performance, Conversation, Competition, Sitting, Talent show,
Getty Images

Wereldwijd succes

Sinds een aantal weken is Michelle Obama aan het reizen door Europa ter promotie van haar nieuwe, autobiografische boek Becoming. Het boek was in Amerika in 2018 een van de populairste van dat jaar, waar ze wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren van het boek verkocht. Het optreden in Amsterdam is onderdeel van de in totaal 21 steden die Obama bezoekt in de VS, Canada en Europa. Het interview met Obama wordt afgenomen door Britse journalist Isha Sesay, een kennis van Obama. Een dag voor Amsterdam, op 16 april, interviewde Sesay haar ook in Parijs.

Yellow, Fashion, Performance, Fashion design, Leg, Dress, Event, Stage, Human body, Thigh,
Getty Images

Passende looks

Tijdens haar boektour verscheen Obama in verrassende looks, zoals alleen Michelle Obama dat kan. Ze draagt outfits en labels die ver afstaan van een traditionele stijl, waarmee ze zichzelf scheidt van haar persona als first lady. Immer gekleed in een stijlvol broekpak betreedt Obama het podium. Tot nu toe ging Obama gekleed in veel witte outfits, met hoogtepunten als de frisse ivoor-kleurige jumpsuit met brede pijpen van Emilia Wickstead, en een wit broekpak van Christopher Kane. Tijdens haar presentatie in New York verblindde Obama iedereen met haar knalgele look inclusief glinsterende, thigh-high Balenciaga laarzen. Een van haar eerste looks tijdens de Europese tour bevatte een bijzondere en toepasselijke outfit met een kristal-verfraaid roze pak van populair Scandi-label Stine Goya. In London droeg Obama geheel in stijl een zwarte custom Stella McCartney jumpsuit en in Stockholm ging ze voor een look van het Zweedse Acne Studios, waar ze in Oslo koos voor een pak van Noors modehuis Dundas.

Clothing, Performance, Fashion model, Fashion, Leg, Thigh, Outerwear, Human body, Event, Model,
Getty Images

Nederlands ontwerp

De grote hamvraag blijft wat Obama zal dragen als ze vanavond het podium betreedt in de Ziggo Dome? Het kiezen van looks naar de hand van lokale ontwerpers is iets dat de voormalige first lady al omarmde sinds haar tijd in het Witte Huis. Zoals duidelijk wordt met haar stijlkeuzes in andere landen, is de kans groot dat Obama vanavond kiest voor een outfit van een Nederlandse ontwerper. Zoals bekend zijn modehuizen Natan en Jan Taminiau groot favoriet bij Koningin Máxima, die wellicht ook een goede match vormen met de stijl van Obama. Of zal Michelle kiezen voor een gedurfd ontwerp van Iris van Herpen of een opvallende look van Ronald van der Kemp? We zullen het vanavond zien tijdens haar presentatie in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl