Michelle Obama draagt Ronald van der Kemp tijdens Nederlandse boektour

De voormalige first lady van de Verenigde Staten droeg tijdens haar intieme gesprek een glinsterend broekpak van de Nederlandse ontwerper.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Michelle Obama is in Nederland ter ere van haar Europese boektour voor haar memoire Becoming. Gisteravond betrad ze het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam, waar duizenden mensen konden luisteren naar het inspirerende verhaal van de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Geheel in stijl koos Obama voor een look naar de hand van een Nederlandse ontwerper, en wel van Ronald van der Kemp.

Intiem gesprek

Michelle Obama werd vol gejuich met een staande ontvangen door het publiek. Tijdens de avond werd Obama geïnterviewd door vriendin en Britste journaliste Isha Sesay, dat leidde tot een intiem en inspiratievol gesprek. Doormiddel van persoonlijke beelden en verhalen die Michelle nooit kon delen in haar rol als first lady, werd een waar kijkje in het leven van de 55-jarige vrouw gegeven. Zoals Obama tijdens eerdere presentaties geheel in stijl verscheen in een ontwerp van lokale makelij, koos ze ook dit keer voor een modehuis van Nederlandse bodem voor haar avond in Amsterdam. Niemand minder dan Ronald van der Kemp was de gelukkige die voor de voormalige first lady een bijzondere look ontwierp.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Glinsterend in zwart

Obama was gehuld in een glinsterend zwart broekpak met gouden accent op de mouw en een geaccentueerd middel. Ronald van der Kemp laat via zijn Instagram-account weten dolgelukkig te zijn met het feit dat Obama koos voor een van zijn looks: 'Gewoon een van die dagen waarop ik de fantastische inspirerende Michelle Obama mocht ontmoeten (en knuffelen!) die ons duurzame pak draagt op het podium vandaag!' Het was ontzettend spanned voor de ontwerper, zo vertelt Ronald van der Kemp aan Vogue: 'Ik wist pas of ze mijn ontwerp zou dragen op het moment dat ze daadwerkelijk het podium opliep in mijn pak. Er is altijd een kans dat iemand van gedachte veranderd; er zijn altijd opties!' Voor Ronald van der Kemp is het een enorme eer dat de voormalige first lady dan ook zijn ontwerp koos: 'Het is fantastisch om zo’n warme, bijzondere sterke en intelligente vrouw te zien in jouw ontwerp; een ware droomopdracht!', aldus de ontwerper.

Custom, duurzaam ontwerp

De voormalige first lady droeg een ontwerp speciaal voor haar gemaakt: 'Het is een custom ontwerp en speciaal ontworpen voor Michelle in overleg met haar stylist Meredith Koop. Het pak is gemaakt van zijden brocaat, goud lamé en wollen crêpe allen afkomstig uit leftovers van couture huizen', vertelt van der Kemp. Michelle Obama laat hiermee zien dat duurzaamheid en glamour prima hand in hand gaan, al stralend in een prachtig pak van Nederlandse makelij. Met haar bezoek aan Amsterdam sluit Obama haar Europese boektour in stijl af, waarbij ze zes verschillende steden bezocht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl