Koningin Máxima straalt in felgekleurde lente look van Oscar de la Renta

De koningin omarmt met haar look het lichte lenteweer in een bijzonder ontwerp.

Clothing, Pink, Street fashion, White, Fashion, Photograph, Footwear, Snapshot, Magenta, Waist,
Getty Images

Koningin Máxima woont vandaag het jubileumcongres van het Nibud bij met het thema 'Geld en Gedrag' in Tivoli in Utrecht. Op deze lentedag kiest de koningin voor een felle lente look die je spontaan zin geeft in het kiezen van je kleurige lente garderobe.

Voorzitter

Tijdens deze stralende dag woont Koningin Máxima het 40-jarig bestaan bij van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud). De organisatie adviseert en ondersteunt consumenten bij het vinden van een balans tussen inkomsten en uitgaven door het doen van onderzoek. Koningin Máxima is voorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waar ook Nibud onderdeel van is. Vandaag gaat Máxima in gesprek met belanghebbende over het vergroten van financiële bewustwording.

Oscar de la Renta

Voor deze gelegenheid is de koningin toepasselijk gekleed in een look waar ze het lenteweer volledig omarmt. In een felle fuchsia-kleurige jurk naar de hand van Spaans modehuis Oscar de la Renta verschijnt de koningin op het event. De jurk heeft bijzondere fonkelende zwarte broderie details in de vorm van een bladeren tak bij de hals en uitlopend vanaf het middel. Máxima maakt haar look af met een bijpassende hoed van Philip Treacy en zwarte oorbellen van Bonebakker Juwelier. Een stijlvolle koninklijke look die dé nieuwe lentekleur van 2019 volledig omarmt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima