Kate Middleton stijlvol in Alexander McQueen tijdens koninklijke Paasceremonie

De hertogin droeg de baby-blauwe look tijdens de feestelijke dienst.

Kate Middleton in een blauwe look bij Windsor Castle
Getty Images

Gistermiddag tijdens eerste paasdag vond de officiële Paasceremonie van het Britse koningshuis plaats. Zoals altijd waren de gasten geheel in stijl gekleed voor het feestelijke evenement dat dit jaar samen viel met de verjaardag van Koningin Elizabeth. Vooral Kate Middleton viel op met haar bijzondere look, geheel in stijl met het Pasen-kleurenpallet.

Koninklijke stijl

Samen met Prins William bezocht Kate Middleton de dienst in de St. George's Chapel in Windsor. Ook prins Harry was van de partij, die echter verscheen zonder Meghan Markle. De hertogin van Cambridge besloot de kenmerkende pastelkleuren van de paasdagen terug te laten komen in een van haar favoriete looks. Kate droeg een babyblauwe jas van een van haar favoriete labels, Alexander McQueen. De jas droeg de hertogin eerder tijdens de Paasdienst in 2014.

Suit, Clothing, Formal wear, Yellow, Tuxedo, Uniform, White-collar worker, Fashion, Outerwear, Event,
Getty Images

Het ontwerp zonder een kraag en afgewerkt met scherpe, geaccentueerde schouders zorgde voor een tijdloze en klassieke look. Daarbij droeg Kate een blauwe jurk in combinatie met een grijsblauwe clutch, een blauwe Jane Taylor hoed en spitse suede pumps van Emmy London. Echt koninklijk werd de outfit door de toevoeging van glinsterende diamanten details. Een kleine diamanten broche was opgespeld op de jas en Kate droeg haar diamanten Robinson Pelham oorbellen, die ze tevens aan had tijdens haar royal wedding met Prins William. Een klassieke doch moderne royal look was het resultaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton