Dua Lipa in spraakmakende jurk van Viktor & Rolf

De 24-jarige zangeres is te zien in de iconische jurk van het Nederlands ontwerpersduo.

Afgelopen couture show maakte Nederlands mode-duo Viktor & Rolf wederom grote indruk. Dit maal was het hun collectie genaamd Fashion Statements die de aandacht trok tijdens de presentaties van de lente/zomer 2019 couture collecties, waarbij enorme kleurrijke baljurken waren bedrukt met statements als 'Sorry I'm Late I Didn't Want To Come', 'Whatever' en 'I Am My Own Muse'. Niemand minder dan zangeres Dua Lipa werd gespot in een van de kleurrijke ontwerpen, voor een nog onbekend event.

Spraakmakende collectie

De jurken vielen erg in de smaak en werden razend populair. Naar verluidt staan sterren in de rij om een dergelijk ontwerp te dragen naar events. Weinig celebrities hebben tot nu toe de kans gehad in een van de jurken te verschijnen, met uitzondering van Dua Lipa. De zangeres plaatste een bericht op haar Instagram, waar we getuige zijn van een fitting met een van de bijzondere jurken uit de spraakmakende collectie.

'Leave Me Alone'

De jurk toont de zin 'Leave Me Alone', met daarbij een regenboogkleurige puffer-mouw gemaakt van volumineuze tulle. De felle kleuren van de jurk zijn verder te zien in de enorme tullen rok met rouches waar de zangeres al zittend op de grond door omringd wordt. 'De beste manier om me te bellen is via sms', grapte Lipa in het bijbehorende Instagram-bijschrift. Hoewel het statement op Dua Lipa's jurk vraagt voor privacy, is het onmogelijk niet naar dit opvallende ontwerp te kijken. Waar de zangeres de jurk voor gaat gebruiken is nog niet bekend. Wellicht zien we haar binnenkort op een rode loper event stralen in het bijzondere Nederlandse ontwerp.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl