Koningin Máxima straalt in favoriet Natan tijdens Koningsdag 2019

Koningin Máxima kiest voor een feestelijke look tijdens Koningsdag 2019 in Amersfoort.

image
Koninklijk HuisInstagram

Dit jaar vindt Koningsdag midden in ons land plaats in Amersfoort. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes zijn vandaag in de Keistad aanwezig om alle festiviteiten in de stad bij te wonen ter ere van de 52ste verjaardag van onze koning. Voor het event is de Oranje-familie gehuld in feestelijke looks. Zo ook koningin Máxima die kiest voor een toepasselijke look van haar favoriete modehuis.

image
ANP

Natan

Zoals we van de koningin gewend zijn is Máxima op deze Nederlandse feestdag gehuld in een bijzonder ontwerp. De koningin koos vorig jaar voor het Belgische modehuis Natan. Ook dit jaar gaat Máxima wederom gehuld in een ontwerp van het label. De koningin kiest voor een zandkleurige combinatie met een wijdvallende culotte en bijpassende gedecoreerde top. Oranje bloemen details zijn toegevoegd, geheel in stijl met deze feestelijke dag. Om haar look af te maken gaat Máxima voor oranje hakken, een oranje clutch van A Bag with a Story gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen, en een schuine hoed van Fabienne Delvigne. Koning Willem-Alexander draagt een blauw pak met een lichtblauwe das.

image
ANP

Festiviteiten

Op social media laat koning Willem-Alexander weten zin te hebben in deze feestelijke dag: 'Met mijn gezin op weg naar Amersfoort. Wij zijn benieuwd naar alle verhalen uit de stad en regio. Iedereen een mooie Koningsdag! – WA'. De Koningsdagroute in Amersfoort start op de Kleine Haag bij de Mariënhof en eindigt op het Eemplein. De route die de Oranjes lopen is net iets meer dan een kilometer lang en is vol geprogrammeerd met evenementen en ontmoetingen. Naast het gezin van Willen-Alexander en Máxima zijn onder meer ook prins Constantijn, prinses Laurentien, de van Vollenhoven prinsesjes en prins Bernhard en prinses Annette aanwezig.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima