Kanye West draagt weer rare schoenen die veel verder gaan dan 'ugly sneakers'

De rapper-turned-designer werd gisteren in Calabasas gespot in een wel heel speciaal schoenontwerp.

Facial hair, Forehead, Beard, Neck, Moustache,
Getty Images

Al vindt 'het internet' dat Kanye West's liefde voor speciale schoenen soms wat ver gaat; West is al jaar en dag een beroemdheid die modetrends die extra boost geeft die ze verdienen. En dat West verstand heeft van schoenen blijkt wanneer zijn eigen Yeezy's bij elke drop meteen weer uitverkocht zijn. Wanneer Kanye dan ook deze week met zijn nieuwe aankoop over straat liep, moesten we twee keer kijken.

Flinterdunne slofjes

Ye werd gisteren in Calabasas gespot in een "dunne sok" in plaats van een sneaker voor de verandering. Het ontwerp leek eerder op een ultradunne binnenzool dan op een afgewerkt eindproduct. Is de schoen een prototype van een nieuwe Yeezy-sneaker en kondigt hij daarmee een nieuwe lancering aan? De rapper-turned-designer was volledig uitgedost in Yeezy met zijn oversized T-shirt, dik shirt met lange mouwen en grijze spijkerbroek. Een niet zo spectaculaire look zou je op het eerste moment denken, al zijn de flinterdunne grijze slofjes met rubberen zool de eyecatcher van zijn look.

Photograph, Grass, Beauty, Fun, Fashion, Photography, Dress, Footwear, Walking, Leisure,
Dochter North West met Ryan Romulus tijdens muziekfestival Coachella.
Getty Images

Gekopieerd van North?

Het lijkt wel alsof Kanye de stijl van zijn dochtertje North gekopieerd heeft. Zij droeg tijdens Kanye's Sunday Service-optreden op Coachella vorig weekend een gelijkend paar. De sock sneaker is geen grote nieuwkomer als het gaat om trends; modehuizen als Balenciaga en Vetements introduceerden vorig jaar de geliefde sneaker die massaal werd gedragen. Kanye West en zijn bizarre schoenkeuzes houdt het internet al jaren in de ban. Zo werd de rapper vorig jaar nog gespot in een veel te kleine, nylon slipper op de bruiloft van vriend 2 Chainz.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl