Kim Kardashian gaat voor pink Power Ranger Chanel-look

De 38-jarige Kardashian telg poseert in een opzienbarende look die ons voor even terug brengt naar de nineties.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kim Kardashian verscheen gister in wederom een spraakmakende look. Waar we haar eerder in een bijzondere Alaïa luipaard-print look en een nietsverhullende vintage Mugler-jurk zagen, verscheen de bekende Kardashian-telg gister in een kleurrijke en opzienbarende look die een ware flashback naar de Power Rangers tot gevolg had.

Hot Pink

Kim K deelde op haar Instagram-account haar nieuwe felgekleurde outfit en maakt daarbij zelf de referentie naar de superhelden-serie uit de nineties met de boodschap: 'Pink Power Ranger Kimerbly'. De 38-jarige social media-ster liet weinig aan de verbeelding over toen ze poseerde voor een groot aantal designer items in haar walk-in-closet. We zien Kim in een strak knalroze Chanel bodysuit met het in elkaar grijpende C-logo van het iconische merk, met daarbij thigh-high laarzen en een sciencefiction-achtig blinderende bril. Het bodysuit is wederom vintage, iets wat de laatste tijd favoriet lijkt te zijn bij de reality ster. Waar de outfit voor bedoeld was is niet duidelijk. Maar wat de verklaring voor Kims nieuwste look ook is, opvallend is hij in ieder geval.

Om zelf een soortgelijke look te creëren vind je hieronder verschillende (betaalbare) variaties op Kim Kardashians roze bodysuit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl