Kim Kardashian verrast met tweede opzienbarende look tijdens Met Gala-afterparty

De 38-jarige reality-ster verscheen wederom in een look van een van haar favoriete ontwerpers van de afgelopen tijd.

Fashion, Clothing, Thigh, Turquoise, Fashion model, Leg, Fashion show, Transparent material, Haute couture, Footwear,
Getty Images

Afgelopen Maandag vond het Met Gala plaats in het Metropolitan Museum in New York, waar honderden celebrities hun mooiste en meest bijzondere looks toonden op de roze loper. Ook Kim Kardashian deed met haar outfit alle hoofden draaien bij binnenkomst op het event. Maar ook later op de avond tijdens de afterparty wist de Kardashian-telg opnieuw iedereen te verrassen in een opzienbarende latex-look.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerbetoon

Tijdens het Met Gala verscheen Kim Kardashian in een ontwerp waar niet veel aan de verbeelding werd overgelaten. De 38-jarige reality-ster was wederom te zien in een look van een van haar favoriete ontwerpers van de afgelopen tijd, de Franse ontwerper Thierry Mugler. Ook voor haar tweede look van de avond koos Kim voor dezelfde ontwerper. Kardashian werd gespot in een fonkelende blauwe latex jurk, dat een eerbetoon was aan de surprise act van de avond Cher. De jurk heeft bijzondere, geometrische vormen met cut-out details en een diep decolleté, afgewerkt met tientallen hangende kristallen. Kims kapsel vormde een volledige eenheid met haar look, waar haar haar in de vorm van een pruik met dezelfde kleur blauw en kristallen was bewerkt en langzaam overliep in haar jurk. In voorgaande looks van Mugler koos Kim voor vintage stukken uit het archief van de ontwerper. Ook deze jurk is geïnspireerd op een vintage look uit een oudere collectie, dat een nieuw leven wordt ingeblazen door het custom ontwerp voor Kim Kardashians afterparty look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl