Máxima draagt knalgeel pak van Zara tijdens bezoek Make-A-Wish Nederland

Koningin Máxima kiest voor een geel pak van Zara voor haar bezoek aan Make-A-Wish Nederland in Hilversum.

Yellow, Street fashion, Clothing, Suit, Fashion, Pantsuit, Outerwear, Hairstyle, Blazer, Blond,
Getty Images

Voor het dertigjarig jubileum van Make-A-Wish Nederland, bezocht koningin Máxima deze ochtend Hilversum in een knalgeel pak van Zara.

Zwarte accessoires

Máxima straalde in een kanariegeel pak van Zara dat bestond uit een oversized, double breasted blazer met zakken die ze combineerde met een gele broek met wijde pijpen. In haar hand draagt ze een zwarte leren clutch van Carlend Copenhagen. Máxima koos voor een zwarte blouse die ze onder het colbert droeg, zwarte suède hakken en oorbellen in dezelfde kleur.

Make-A-Wish

De organisatie vervult elk jaar zo'n zeshonderd wensen van zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar. Tijdens haar bezoek sprak de koningin met medische professionals, de ouders van de wenskinderen en vrijwilligers die elke dag een glimlach op het gezicht van de kinderen tovert. Wanneer haar bezoek aan de organisatie in Hilversum erop zat ontving Máxima de jubileumuitgave '30 Facestories', een boek dat de wensen van dertig kinderen van de laatste dertig jaar vertelt die door de stichting zijn vervuld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima