Romee Strijd kiest voor oranje power-suit tijdens Cannes Filmfestival

Het 23-jarig topmodel werd gespot in de straten van de Franse kustplaats in een kleurrijke look.

Street fashion, Clothing, Pink, Fashion, Eyewear, Sunglasses, Footwear, Orange, Snapshot, Blazer,
Getty Images

Vandaag gaat het jaarlijkse prestigieuze Cannes Filmfestival van start, waar de crème de la crème van de filmindustrie zich verzamelt ter promotie van nieuwe films. Ook modellen en andere celebrities zijn aanwezig bij het jaarlijkse evenement om de rode loper te betreden. Zo ook Romee Strijd die haar moederland vertegenwoordigd middels een passende power-look in de Franse stad.

Krachtig oranje

Gister arriveerde het 23-jarige topmodel in de Franse kustplaats, samen met het zusje van haar vriend Laurens van Leeuwen. Vandaag werd het model gespot bij het Martinez Hotel waar ze de zon in een kleurrijke look tegemoet ging. Romee kiest voor een power-suit, een look die het straatbeeld van menig fashion week de afgelopen tijd bepaalde. Het model verschijnt echter niet in een conventioneel pak, maar kiest voor een kleurrijke en opvallende look. In een oranje broekpak van modehuis Etro vertegenwoordigt Romee Strijd ons land in de straten van de Franse stad, onder het toeziend oog van de wereld. Gecombineerd met een wit shirt, witte laarzen, een oversized zonnebril, en zwarte leren tas van het modehuis maakt het topmodel een perfecte mix tussen gekleed en casual. Ziehier verschillende variaties op Romee's oranje power-suit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl