Koningin Máxima in safari-look van Ralph Lauren tijdens bezoek aan Ethiopië

Onze koningin kiest voor een stijlvolle safari-look tijdens dag 2 van haar bezoek aan Ethiopië.

koningin-maxima-ethiopie-bezoek
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima is momenteel in Ethiopië voor een driedaags bezoek van maandag 13 tot en met woensdag 15 mei. Als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal bezoekt Máxima het Afrikaanse land om de toegang tot financiële diensten voor de bevolking te verbeteren. Tijdens de tweede dag van haar bezoek verscheen onze koningin in een stijlvolle safari-look van Ralph Lauren.

Safari-look

Zo droeg Máxima tijdens haar bezoek aan het VN-kantoor een zandkleurige jurk met vetersluiting van Ralph Lauren, die zij combineerde met een zwarte rieten tas van Marina Raphael, zwarte sandalen van Gianvito Rossi en een brede, opvallende riem. Voor het veldbezoek aan een Ethiopische boerderij wisselde Máxima haar hakken in voor zwarte ballerina's. Een passende look voor haar bezoek, maar ook zeker een inspiratie voor je eigen zomergarderobe.

Queen Maxima Of The Netherlands Visits Ethiopia : Day One
Patrick van KatwijkGetty Images

Ethiopië

Máxima is momenteel in Ethiopië voor haar rol als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling, een rol die zij sinds 2009 vervult. Daar heeft ze gesprekken met vertegenwoordigers van de Ethiopische regering, ontwikkelingspartners van de VN en werknemers in de private sector. Naast die gesprekken gaat Máxima op meerdere veldbezoeken, waarbij ze van dichtbij ziet welke inspanningen er worden verricht om de economie in Ethiopië te verbeteren. Zo gaat Máxima op bezoek bij boeren en bedrijven die zich inzetten voor verschillende digitale financiële diensten. In december 2013 bracht Máxima al eens een bezoek aan het Afrikaanse land. Ook dat bezoek was namens de Verenigde Naties.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima