Het ontwerpproces van Bella Hadids dromerige Dior Couture jurk voor het Cannes Filmfestival

Zo werd de witte jurk gemaakt, die bestaat uit geplisseerde lagen tulle.

image
Getty Images / Sophie Carre

Bella Hadid is sinds een paar dagen aanwezig op het Filmfestival van Cannes waar ze in opvallende en stijlvolle looks verscheen. Waar we haar eerder zagen in een opvallende nude kleurige ballerina-achtige look van het Franse modehuis Dior, verscheen het model vervolgens in een adembenemende witte jurk op de rode loper van hetzelfde modehuis. Het ontwerpproces geeft weer hoe de jurk is gecreëerd, met Bella Hadid als muze. Neem een kijkje.

image
Sophie Carre

Tule

Het 22-jarige topmodel was aanwezig voor de première van de film Rocketman waar ze de rode loper betrad in een adembenemende witte jurk van Dior Haute Couture. De jurk is opgebouwd uit verschillende, spiraalvormige lagen tule die de jurk een bijzonder effect geven.

image
Sophie Carre

De tulle is vormgegeven met verschillende plissé-lagen wat een extra volumineus effect aan de jurk geeft. Door het gebruik van de deze stof was de jurk voor een gedeelte see-through, maar verhulde het lichaam nét goed genoeg door het gebruik van verschillende lagen geplisseerde tulle over elkaar.

image
Sophie Carre
image
Sophie Carre

De dromerige witte jurk heeft tevens een asymmetrische halslijn en een fijn halterlint, waardoor een bijzondere vorm in de jurk wordt aangebracht. Al met al heeft deze serene high-fashion look een subtiele bruidstint, met daarbij een kenmerkende sexy Hadid-twist van cut-out effecten, een open rug en subtiele doorschijnende details.

image
Sophie Carre
image
Sophie Carre

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid