Koningin Máxima geeft een royal twist aan de XL-strandhoed

Op haar 48ste verjaardag koos de koningin voor een gloednieuwe look, inclusief de populaire rieten strandhoed.

maxima-koningin-den-haag
Patrick van KatwijkGetty Images

Afgelopen vrijdag was koningin Máxima jarig waar ze 48 kaarsjes mocht uitblazen. Op deze feestelijke dag woonden de koningin en koning Willem-Alexander een event bij in Den Haag ter ere van het honderd-jarig bestaan van het kiesrecht in Nederland. Voor deze dubbele feestelijke gelegenheid verscheen de koningin in een stijlvolle look, waar ze haar eigen en royal draai geeft aan de populaire trend van de intens grote strooien strandhoed.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe look

Tijdens het event werd het koningspaar luidkeels ontvangen op het Binnenhof in Den Haag, waar aanwezigen de koningin toezongen op haar verjaardag. Er vonden verschillende voordrachten en optredens plaats tijdens bijeenkomst, en het koningspaar sprak met de aanwezigen over het belang en het honderd-jarig bestaan van de Nederlandse democratie. Máxima verscheen op haar verjaardag in een gloednieuwe look, die we niet eerder zagen. Máxima droeg een camelkleure jurk met draperie-accenten en hoge halslijn van het Belgisch modehuis Natan. Daarbij draagt Máxima een verrassend hoofddeksel in de vorm van een oversized, doch chique strandhoed afkomstig van Fabienne Delvigne.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

High-fashion trend

Met haar look toont Máxima op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de modewereld. Zo doet haar keuze voor de enorme strandhoed ons sterk denken aan een collectie van de Franse ontwerper Jacquemus, die vorig seizoen furore maakte met zijn enorme La Bomba rieten hoed die al snel een grote hit werd. Sindsdien maakt het grote zomerse hoofddeksel een ware comeback, en wordt het gezien als hét zomer-accessoire van dit moment. Koningin Máxima geeft haar eigen royal twist aan de trend door het accessoire te combineren met een geklede look. Máxima bewijst hiermee wederom dat royals zich niet hoeven te conformeren aan het dragen van conventionele looks, en dat populaire high-fashion prima gecombineerd kan worden met royal-chique.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima