Kate Middleton maakt casual verschijning op Superga-sneakers

De hertogin van Cambridge weet als geen ander hoe je casual chic voor de dag komt.

kate-middleton-casual-look-superga
Karwai TangGetty Images

Niet alleen kleedt Kate Middleton zich casual als ze met haar gezin de natuur in gaat, zoals afgelopen weekend, ook tijdens officiële gelegenheden weet de hertogin hoe ze comfortabel maar ook stijlvol voor de dag moet komen. Bij de Chelsea Flower Show in Londen, die morgen opengaat voor publiek, verscheen Kate in een dergelijk casual ensemble, inclusief witte gympen van Italiaans sneakerlabel Superga.

Casual chic

De Britse royal droeg haar nog hagelwitte Superga-sneakers met een beige wijde broek met hoge taille en een broderie anglaise blouse van modelabel MiH. Kate's casual look was comfortabel genoeg om tijdens haar bezoek met schoolkinderen in een boomhut te klimmen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kijk het kunstje van Kate's casual chic dressing af met een paar klassieke, witte sneakers van Superga.

Shoe, Footwear, White, Sneakers, Product, Plimsoll shoe, Walking shoe, Outdoor shoe, Beige, Athletic shoe,
De 2750-COTU classic sneaker van Superga, € 59,95 via De Bijenkorf.
De Bijenkorf

Shop nu

Hoewel Kate door de jaren heen heeft laten zien groot fan te zijn van de typische "outdoor-look" (lees: utility-jasjes, comfortabele broeken en platte (veter)laarzen in bruine, beige en groene tinten), zou deze look wel eens de meest casual verschijning ooit kunnen zijn van de Britse hertogin.

Back to Nature Garden

Kate was aanwezig bij de zogeheten Chelsea Flower Show, een speciaal project van de hertogin in samenwerking met de RHS, de Royal Horticultural Society. Dat is een Brits nationaal goed doel voor tuinieren, dat zich onder meer inzet voor grote projecten als bloemencorso's door het hele land. De speciale RHS Back to Nature Garden is onderdeel van de Chelsea Flower Show in Londen en ontworpen door Kate Middleton en de bekroonde landschapsarchitecten Andrée Davies en Adam White van Davies White Landscape Architects. De tuin omvat een bosrijk gebied waar mensen kunnen samenkomen om van de natuur te genieten. Kate zet zich graag in voor projecten die zich buiten afspelen en zowel de fysieke als mentale gezondheid helpen verbeteren. 'Ik geloof echt dat de natuur en veel buiten zijn grote voordelen hebben voor onze fysieke en mentale gezondheid, vooral voor jonge kinderen,' vertelde Kate onlangs in een interview met de BBC. 'Ik hoop echt dat deze bosrijke omgeving die we hebben gecreëerd families inspireert om naar buiten te gaan, van de natuur te genieten en zo samen veel tijd doorbrengen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton