Máxima verschijnt in bijzonder kleurrijke look tijdens staatsbezoek in Duitsland

De koningin kiest voor een opvallende look van een ontwerper waar we haar niet vaak in zien.

Fashion, Clothing, Suit, Formal wear, Event, Dress, Haute couture, Footwear, Outerwear, Fashion model,
Getty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn van maandag 20 mei tot en met woensdag 22 mei op staatsbezoek in verschillende Duitse steden. Gister was het koningspaar aanwezig in de Duitse stad Rostock. Tijdens het diner in de avond verscheen Máxima in een bijzonder kleurrijk ontwerp dat resulteerde in een zeldzame verschijning.

Speelse elegantie

De koning en koningin gingen gistermiddag in gesprek met de ereburgemeester van Bollewick en initiatiefnemers van diverse projecten op het gebied van zorg, sociale participatie gefocust op het leven in het platteland. In de avond vond er een bijzonder diner plaats, waar het koningspaar werd vergezeld door de Duitse schrijver Lutz Seiler en de Nederlandse schrijver Tommy Wieringa. Voor het avondprogramma kiest Máxima voor een kleurrijk ontwerp waar we haar niet vaak in zagen. De jurk is afkomstig van de Indiase ontwerpster Saloni Lodha, die Maxima enkel twee malen eerder droeg. De levendige kleuren in het ontwerp worden gecombineerd met zwarte hakken, een zwarte clutch en kleurrijke oorbellen. De jurk heeft een nomadische, boho-achtige stijl en is gemaakt van gestippelde chiffon. De print en asymmetrische ruches resulteren in een speelse doch elegante look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima