Doutzen Kroes bewijst tijdens Cannes Filmfestival dat de luipaardprint deze zomer blijft

Het Nederlandse topmodel laat de veelzijdigheid van de luipaardprint zien tijdens het Cannes Filmfestival.

Clothing, Fashion, Little black dress, Dress, Event, Cocktail dress, Haute couture, Leg, Fashion design, Formal wear,
Getty Images

Doutzen Kroes is aanwezig in Cannes voor het internationale filmfestival, waar ze net zoals vele genodigden de rode loper betradt in een bijzondere look. Tijdens de avond waarop de langverwachte film Once Upon A Time in Hollywood in première ging, werd het model gespot in een tweede look, waar ze de veelzijdigheid toont van de print van deze zomer, de luipaard-print.

Red carpet, Carpet, Fashion, Clothing, Flooring, Premiere, Haute couture, Fashion model, Dress, Event,
Getty Images

Veelzijdige print

Doutzen verscheen eerder op de rode loper in een full-luipaardprint look van Tom Ford waar ze alle hoofden deed draaien. Samen met Nederlands model Valentijn de Hingh woont Doutzen later in de avond de Once Upon A Time in Hollywood after-party bij in het JW Marriott hotel in de Franse kustplaats. Voor het feest koos het model opnieuw voor een luipaardprint look in de vorm van een slip-dress gemaakt van pailletten met een openvallende hals. Met deze look bewijst Doutzen dat de populaire animal print de perfecte veelzijdige toevoeging is aan je zomergarderobe, en dus here to stay is komend seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes