Lekker luchtig! Chloë Sevigny draagt surprise split-jeans tijdens Cannes Filmfestival

De 44-jarige actrice werd gespot in een casual ogende look, die in werkelijkheid een onverwacht detail bevat.

Jeans, Clothing, Denim, Street fashion, Fashion, Snapshot, Waist, Footwear, Outerwear, Trousers,
Getty Images

Chloë Sevigny staat bekend om haar uitgesproken stijl. Deze week liep de Amerikaanse actrice op de straten van Cannes tijdens het internationale filmfestival. Daar koos Sevigny tijdens een photocall voor een casual look, met een verrassende twist. Haar jeans die van de voorkant braaf leek, bleek een gigantische split te hebben waar je U tegen zegt. "Business in the front, party in the back", op een manier dat alleen Sevigny dat kan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onverwacht detail

De de 44-jarige Sevigny is aanwezig op het festival voor haar nieuwste film The Dead Don’t Die. Waar we tijdens het festival worden overspoeld met de meest bijzondere en glamoureuze rode loper looks, toont ze overdag een casual ogende look, waar in werkelijkheid een bijzondere highlight in verborgen zit. Er werden de afgelopen week al opmerkelijk veel jurken met dijhoge splits op de rode loper van het Cannes Film Festival gezien. Maar rebels als Chloë is, kiest ze voor een heel andere split. De actrice werd gespot in een van de coolste looks die ze tot nu toe in Cannes introduceerde; bestaande uit een witte Chanel-top en zwart-witte Mary-Jane-pumps. De korte bloes met gewatteerde band rond de taille én Chanel-knoopjes komt recht uit de Resort 2019-collectie van het Franse modehuis.

Easy, breezy, beautiful?

Het bijzondere detail in de look ligt echter verborgen in de jeans. Wat in eerste instantie een gewone jeans lijkt, blijkt in feite een ontwerp te zijn waar aan de achterkant twee dijhoge splits zijn verwerkt, waardoor haar benen op een onverwachte manier onthuld worden. De afgelopen jaren zijn er al heel wat gekke cut outs de mode-revue gepasseerd. Herinner je je de hip-window-jean waarbij de zakken van de broek eruit geknipt werden? De ripped jean met scheur precies op bilhoogte voor een underbum-effect waar Kendall Jenner een paar jaar geleden dol op was? En één van de denimtrends die voor het meeste reuring zorgde; de denim chaps die meer dan eens voor onflatterende momenten zorgden. Drie redenen waarom we de spijkerbroek gewoon moeten laten voor wat ze is. Tot nu Chloë deze nieuwe cut out introduceert. Wordt dit dé denimtrend deze zomer? Het is alvast lekker luchtig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl