Beyoncé verschijnt in een Lion King geïnspireerde couture look

Queen Bey is een ware leeuwenkoningin tijdens het Wearable Art Gala in New York.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onlangs werd bekend dat er een live-action remake van de iconische Disney-film The Lion King in de maak is, waar niemand minder dan Beyoncé de rol van leeuwin Nala vertolkt. Afgelopen weekend verscheen de zangeres in een geheel toepasselijke en indrukwekkende look, die haar rol volledig eer aan doet.

Leeuwenkoningin

Beyoncé was te gast bij het Wearable Art Gala, dat als thema de nieuwste film van de zangeres had. Beyoncé's moeder Tina Knowles-Lawson is organisator van het event, en daagde de gasten uit het thema te verwerken in hun outfits. Waar sommigen voor volumineuze jurken gingen of kozen voor subtiele referenties naar het thema van de film in hun accessoires, ging Beyoncé all out met een look die alle hoofden deed draaien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Letterlijk geïnspireerd op haar personage uit de film droeg de 37-jarige zangeres een gouden catsuit met lagen van fonkelende gouden pailletten, waar een geborduurde afbeelding van een leeuw met enorme veren die dienden als manen in het bovenstuk was aangebracht. Om de look af te maken droeg de zangeres en een luchtige glinsterende gouden cape en gouden hakken. Queen Bey belichaamt op haar eigen fierce manier haar personage Nala met deze look, die afkomstig is van de Libanese ontwerper Georges Hobeika.

'Circle of Life'

Beyoncé's dochter Blue Ivy was tevens aanwezig op het gala en matchte volledig met haar moeders outfit. In een gele jurk met een bijzonder gouden hoofddeksel verscheen het 7-jarig meisje op het event. Op haar Instagram-account deelde Beyoncé beelden van haar indrukwekkende outfit, inclusief een über schattige video van haar dochter die meezingt met het iconische lied van de film, Circle of Life. Om het resultaat van Beyoncé's werk in de film te aanschouwen hoeven we niet lang meer te wachten, The Lion King draait vanaf 19 juli in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl