Koningin Máxima gaat opnieuw voor goud in Nederlands ontwerp tijdens staatsbezoek

Máxima kiest wederom voor een gouden look tijdens het staatsbezoek aan Ierland.

King Willem-Alexander and Queen Maxima of the Netherlands visit Ireland.
Getty Images

Koningin Máxima is samen met koning Willem-Alexander gearriveerd in Dublin voor een driedaags staatsbezoek aan Ierland. De koning en koningin werden ontvangen door de president van het land waar Máxima een gloednieuwe look met wederom gouden details draagt, naar de hand van een Nederlandse ontwerper.

Staatsbezoek

Het bezoek van het Nederlands koningspaar staat in het teken van de relatie tussen Ierland en Nederland op politiek, economisch en cultureel vlak. Ten tijde van de Brexit zijn beide landen actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe betrekkingen, zo meldt het koninklijk huis in een persbericht. Vandaag zijn Máxima en Willem-Alexander te gast bij president Higgins en zijn echtgenote Sabina Higgins. Vanmiddag hebben zij na verschillende gesprekken volgens de Ierse traditie gezamenlijk een boom geplant.

Claes Iversen

Máxima verschijnt in het regenachtige Dublin in een beigekleurige look naar de hand van de Deens-Nederlandse ontwerper Claes Iversen. De jurk is versierd met gouden ringen langs de mouwen en een gouden metallic ceintuur rond het middel. Daarbij draagt de koningin een clutch van Begum Khan en metallic hakken van Jimmy Choo die ze eerder vorige maand droeg tijdens haar volledig gouden statement look. De jurk is afkomstig uit Iversens nieuwste couture 2019 collectie. Dit is de tweede keer op rij dat de koningin een gloednieuwe look kiest uit de gouden collectie van de Nederlandse ontwerper.

Clothing, Fashion model, Standing, Dress, Fashion, Trench coat, Formal wear, Beige, Outerwear, Fashion design,
Claes Iversen couture 2019 collectie
Team Peter Stigter

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima