Jennifer Aniston straalt in edgy variant van de little black dress

En bewijst maar weer eens dat een signature look verre van saai hoeft te zijn.

Jennifer-aniston-celine-jurk
Getty Images

Wanneer je Jennifer Aniston zegt, zeg je leer (en vele andere dingen, maar dat nu even terzijde). We kunnen de actrice steevast in het materiaal uittekenen, op en naast de rode loper. Kijk maar naar de beelden van de seizoenspremière van The Leftovers, waar ze in een one-shoulder jurk van Brandon Maxwell verscheen, of de leren bustier die ze tijdens een diner van Louis Vuitton droeg. Kortom: de actrice blijft graag trouw aan haar signature look. Ook bij de première van haar film Murder Mystery vinkt Jen haar altijd-goedhokje weer af, maar kiest wél voor een nieuw silhouet van Celine.

Lederen jurk van Celine

De actrice draagt een little black dress zonder mouwen, naar een ontwerp van Hedi Slimane. De jurk wordt getailleerd door een riem en heeft een hoge, opstaande kraag. Ze combineert het kledingstuk met een paar hakken van Saint Laurent. De schoenen met studs droeg ze een paar dagen eerder ook naar The Ellen Show (juist, iets met never change a winning team, alweer).

Murder Mystery: de première

De dramafilm Murder Mystery is vanaf vandaag op Netflix te zien. Jennifer werd tijdens de première vergezeld door Adam Sandler, haar medespeler in de film. En mocht je wensenlijst overigens nog even niet "on a break" zijn: meer informatie over het design van Celine vind je nog gewoon op de website van het modehuis. Nog meer inspiratie op het gebied van leren (zomer)jurken nodig? Bekijk dan de variaties op Jen's stijlkeuze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl