Koningin Máxima steelt de show tijdens de Royal Ascot in nooit eerder vertoonde look

De koningin verscheen in een gloednieuwe look van haar favoriete modehuis, inclusief een bijzondere hoed die alle hoofden deed draaien.

Suit, Formal wear, Fashion, Hat, Tuxedo, Headgear, Dress, Event, Outerwear, Fedora,
Getty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn deze week aanwezig in het Verenigd Koninkrijk voor een bijzonder bezoek. Waar het koninklijke paar eerder aanwezig was bij Queen Elizabeth ter ere van een bijzondere ceremonie, maakte het koppel gister een zeldzame verschijning tijdens de Royal Ascot, de jaarlijkse paardenrace van het land en een van de grootste evenementen van het Britse koningshuis. Tijdens het evenement deed Máxima alle hoofden draaien in een bijzondere look die we nooit eerder bij haar zagen.

People, Event, Carriage, Sitting, Headgear, Hat, Vehicle, Tradition, Horse, Recreation,
Getty Images

Gloednieuwe look

Tijdens de ceremonie begin deze week werd de koningin gespot in een poederroze look van Nederlandse ontwerper Claes Iversen. Gister woonden de koning en koningin voor het eerst de koninklijke Royal Ascot bij, gezamenlijk met de Britse koninklijke familie. Ondanks dat Máxima nooit eerder bij het event aanwezig was stelde de look van de koningin niet teleur. Máxima koos voor een beige midi-jurk met lange mouwen en een geplooide halslijn van haar favoriete ontwerper Edouard Vermeulen van het Belgische modehuis Natan. De koningin debuteerde haar gloednieuwe look tijdens de paardenraces, waar ze gezamenlijk met koning Willem-Alexander haar opwachting maakte.

Fashion, Event, Dress, Ceremony, Tradition, Uniform, Gesture, Crowd,
Getty Images

Opvallende accessoires

Zoals de traditie voorschrijft, draagt Máxima een bijzondere hoed naar het evenement. De schuine hoed met roze en witte uitstekende bloemen is naar de hand van Nederlandse ontwerpster Berry Rutjes. Met het bijzondere en volumineuze hoofddeksel toont de Nederlandse koningin haar eigenzinnige stijl waar ze alle hoofden mee deed draaien. Daarbij droeg Máxima bijzondere diamanten oorbellen, afkomstig van de zeldzame Stuart tiara. De druppelvormige roosdiamant die bekendstaat als de 'Stuart' is de meest imposante en kostbaarste diamant uit de Nederlandse koninklijke collectie en wordt maar zeer zelden in het openbaar gedragen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima