Máxima trotseert de regen in kleurrijke look in Utrecht

De koningin is nog maar net terug uit Londen en is nu weer op pad in eigen land in een look van haar favoriete ontwerper.

Queen Maxima Of The Netherlands Opens Military Hospital In Utrecht
Patrick van KatwijkGetty Images

Na het koninklijk bezoek aan het Verenigd Koninkrijk is Máxima weer te gast bij een officiële gelegenheid op Nederlandse bodem. In Utrecht heropende de koningin gister het Centraal Militair Hospitaal op de Uithof, dat de afgelopen twee jaar dicht was voor renovatie. Waar de regen uit met bakken uit de hemel viel trotseerde Máxima het weer in een kleurrijke look van haar favoriete modehuis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Natan

Tijdens haar bezoek werd de koningin vergezeld door minister van Defensie Ank Bijleveld, waar ze een rondleiding kreeg langs de nieuwe verschillende afdelingen waaronder de militaire bloedbank en de dagverpleging. Tijdens het bezoek ging Máxima gekleed in een kleurrijke look die het grijze weer volledig deed verbleken. De koningin verscheen in een roze ontwerp van haar favoriete modehuis Natan, in wiens ontwerpen Máxima eerder deze week in Londen alle hoofden deed draaien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoed tegen de regen

Nu kiest de koningin opnieuw voor het Belgische modehuis in Utrecht, waar de koningin een kanten jurk met geplooide en doorschijnende details en lange mouwen draagt. De armen en benen zijn bedenkt met het gerimpelde kant, waardoor het ontwerp een perfecte look blijkt voor een warme lentedag. Bij haar jurk draagt Máxima tevens een grote rode hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne waarmee ze droog blijft onder de stromende regen en ook over de rode schoenen met PVC-detail is over nagedacht, tevens één van de vijf grootste schoentrends van deze zomer. De rode tas en fonkelende diamanten oorbellen maken de look tot een kleurrijk geheel. Later die dag gaat Máxima verder naar haar tweede afspraak bij de lancering van het Schuldenlab in Almelo, waar de zon door de wolken brak en de koningin haar look veranderde door haar hoed te verwijderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima