Koningin Máxima verschijnt in gloednieuwe look van Natan tijdens bijzonder bezoek aan vluchtelingen

De koningin was aanwezig bij de opening van een nieuwe eurowinkel, waar vluchtelingen en asielzoekers als vrijwilligers werken.

Queen M√°xima Visit Refugee Children Foundation In Driebergen, Netherlands
Goncalo SilvaGetty Images

Koningin Máxima was de afgelopen dagen veelvuldig aanwezig bij officiële staatsgelegenheden. Waar ze vorige week nog het Verenigd Koninkrijk bezocht met koning Willem-Alexander, en later die week de regen trotseerde in een stijlvolle look in Utrecht, bracht Máxima afgelopen week een bijzonder bezoek in Nederland aan een project voor vluchtelingen. Voor deze gelegenheid verscheen de koningin in een gloednieuwe look die we nooit eerder bij haar zagen.

Vluchtelingen

Máxima zou eigenlijk al vorig jaar een bezoek brengen aan de opening van de eurowinkel De Delerij, dat werd uitgesteld wegens het plotseling overlijden van haar jongste zus. Nu bezoekt de koningin de winkel in Driebergen, waar asielzoekers en vluchtelingen als vrijwilligers werken en zo worden geholpen met integreren in de samenleving. De koningin had openhartige gesprekken met de vluchtelingen, waar sommige nog geen helderheid hebben over hun verblijfsvergunning in Nederland.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kleding doneren

Door haar Argentijnse afkomst, kon Máxima goed meeleven met de moeilijkheden die de vluchtelingen ondergaan met het leren van de Nederlandse taal. Zo vertelde ze over haar eigen ervaringen, waarin ze aangaf dat taal volgens haar essentieel is, maar dat ze zelf ook regelmatig nog steeds fouten maakt. Máxima liet weten dat zij en haar dochters kleding zullen doneren aan de winkel, die vervolgens worden verkocht. Tijdens het bezoek ging Máxima gehuld in een gloednieuwe look. De koningin koos niet geheel verrassend voor haar favoriete ontwerper Natan, in de vorm van een beige broek en kleurrijke oranje top met ruche-details. Daarbij droeg Máxima een rode clutch, kleurrijke diamanten oorbellen en beige espadrilles.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima