​Amal Clooney draagt de zomerjurk du jour in Venetië met George

De Clooneys lijken hun outfits op elkaar te hebben afgestemd.

White, Eyewear, Clothing, Street fashion, Fashion, Sunglasses, Footwear, Cool, Shoulder, aviator sunglass,
Getty Images

Amal Clooney brengt momenteel haar tijd door met man George in schilderachtig Venetië, waarvoor ze – in true Amal fashion – de beste outfits uit de kast trekt. Zo ook de LWD, ofwel little white dress, die in deze zomerhitte (in Zuid-Europa lopen de temperaturen op tot 40 graden Celsius) onmisbaar is. Volgens onze collega's bij Vogue.com is een wit jurkje de uitgelezen stijlkeuze voor deze zomer, die zich voor elke gelegenheid leent (behalve als gast op een bruiloft) en die je met talloze accessoires kunt combineren. Het onofficiële zomeruniform, nu het toch echt Midzomer is.

Knipoog naar de bruiloft

De stijlvolle mensenrechtenadvocaat, die in 2014 met George Clooney in het huwelijksbootje stapte, combineerde haar LWD met een grote zonnebril en oversized strooien zonnehoed (slim als je net zoals Amal je huid mooi wil houden door deze te beschermen tegen felle zonnestralen) met nude-kleurige suède sandalen. Haar one-shoulder minijurk doet denken aan de Giambattista Valli-jurk die ze bij haar huwelijksreceptie droeg. Het koppel verliet Belmond Hotel Cipriani om een privé helikopterrit te pakken. Clooney had zijn outfit overigens afgestemd op die van zijn vrouw: gekleed in een witte broek met suède instappers en poloshirt. Eerder deze week werden de Clooneys gesignaleerd bij hun buitenhuis aan het Comomeer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl