Hoogzwangere Miranda Kerr maakt stralende verschijning bij Louis Vuitton

Doet Louis Vuitton nu ook aan maternity wear, vraag je je misschien af?

Pink, Clothing, Fashion, Beauty, Fashion model, Dress, Footwear, Leg, Shoulder, Long hair,
Getty Images

Australisch model Miranda Kerr (36), die in verwachting is van haar tweede kindje met Snapchat-oprichter Evan Spiegel, woonde een cocktailparty bij in Beverly Hills, Californië. Ook aanwezig was Kerrs ex-man Orlando Bloom, met wie ze het naar verluidt goed kan vinden. Ze hebben ook een zoontje samen, genaamd Flynn. Het model zag er dan ook gelukkig uit bij haar aankomst, gekleed in een minijurkje van Louis Vuitton die ruimte laat voor haar groeiende baby bump.

Maternity wear

Louis Vuitton onthulde die avond ‘Louis Vuitton X’, een meeslepende trip down memory lane door de 160-jarige geschiedenis van het Franse modehuis met vele artistieke samenwerkingen. De bijbehorende expositie vormt ook gelijk de wereldpremière van de Artycapucines-collectie, waarbij de originele Capucines tassen geherinterpreteerd worden door zes vooraanstaande kunstenaars. Naast Miranda Kerr waren ook Alicia Vikander, Millie Bobby Brown en Hailee Steinfeld aanwezig. Kerr droeg een totaallook van Louis Vuitton, met een glinsterend tasje en sandalen. Wie wist dat Vuitton ook aan maternity wear deed? Voor de stralende mom-to-be hebben ze vast een uitzondering gemaakt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl