Chanel spandex? Céline Dion geeft er haar eigen draai aan in Parijs

De superster draagt een gewaagde look uit Chanels Lente/Zomer 2019-collectie.

Clothing, Shoulder, Fashion model, Fashion, Eyewear, Waist, Tights, Footwear, Sportswear, Fashion show,
Getty Images

Is elk kledingstuk geoorloofd als er Chanel opstaat? Dat hangt waarschijnlijk ook van de drager af. In het geval van Céline Dion (die het afgelopen jaar een comeback heeft gemaakt in de fashion scene, waarbij ze de meest uitbundige outfits draagt) is het tijd om wat spandex van Chanel uit de kast te trekken. Niet in Kim Kardashian-stijl, maar iets meer sleek met een zwarte zonnebril, het haar strak naar achteren en barely-there-sandals. Het ziet ernaar uit dat de zangeres zich geweldig voelt in deze look.

Lente/Zomer 2019 Chanel

In samenspraak met haar stylist, Law Roach, heeft ze dus gekozen voor dit aansluitende Chanel-pak, voorzien van met kristallen en dubbele C-logo bezette bandjes en een opvallende ketting-heupriem. Dion houdt wel van wat drama als het op stijl aankomt, en deze outfit past mooi binnen het straatje. Ze stapt hier net Hôtel de Crillon uit in Parijs, waar tropische temperaturen momenteel overheersen. Je zou overigens denken dat het hier gaat om een gewaagde vintage outfit, maar dit is er een uit de Lente/Zomer 2019-collectie van het Franse modehuis.

Clothing, White, Fashion, Outerwear, Blazer, Summer, Street fashion, Fashion model, Jacket, Footwear,
Chanel s/s 19
Alessandro LucioniImaxtree
Fashion show, Fashion, White, Runway, Clothing, Street fashion, Fashion model, Waist, Summer, Public event,
Chanel s/s 19
Alessandro LucioniImaxtree

Throwback 80s

De stijl doet ook denken aan workout-kleding uit de jaren tachtig, waarbij neonkleuren weliswaar net achterwege zijn gelaten. Op de catwalk wordt het door modellen gedragen in combinatie met een breedgeschouderde blazer en leren handschoentjes. Om de skin-tight spandex, op capri-lengte, zonder jasje eroverheen te dragen vereist wat durf. Hoewel niet alleen Kim Kardashian, maar ook Lily Rose Depp variaties op deze look hebben gedragen, weet de Canadese superster er een geheel eigen draai aan te geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl