Kate Middleton bewijst dat de ideale zomeroutfit helemaal niet duur hoeft te zijn

De hertogin is groot fan van de casual look, en kiest voor zomerse espadrilles.

Kate Middleton look zomer espadrilles
Getty Images

Dat een koninklijke outfit allang niet meer stijf hoeft te zijn met oncomfortabele naaldhakken, is inmiddels bekend. Het was niet alleen Meghan Markle die de casual royal look introduceerde, ook schoonzus Kate Middleton is groot fan. Zo hebben we de hertogin van Cambridge regelmatig gezien in comfortabele outfits, die wij als de common folk gemakkelijk kunnen kopiëren (wat dacht je van deze look met Superga-sneakers?). Na de nodige utility wear en sportieve gympen toont Kate deze zomer haar favoriete zomerse schoeisel: espadrilles.

Kate Middleton polly petal oorringen
Getty Images

Kate Middletons zomerse look

Tijdens een bezoek aan schoolkinderen bij het zogeheten Royal Horticultural Society's Hampton Court Palace Garden Festival verscheen Kate begin deze maand in een comfortabele maar koninklijke look. Zo droeg de hertogin een groene midi-jurk met print en korte mouwen van het Parijse modelabel Sandro, die ze combineerde met beige espradilles annex sleehakken van Castañer Carina en verrassend betaalbare oorbellen van Accessorize die nog geen tien euro kosten. Een casual look die we net zo goed zomer chic kunnen noemen. Een variant van de jurk van Sandro is momenteel afgeprijsd in de zomer sale. De groene zomerjurk met dezelfde print en lange mouwen koop je voor 132,50 euro.

Sandro jurk
Sandro

Shop

Kate organiseerde een picknick voor de kinderen, als onderdeel van haar koninklijke taken als patronage van de Royal Horticultural Society (RHS). Daarvoor opende ze onlangs nog een heuse community garden, waar ze samen met haar gezin de dag doorbracht.

Fan van espadrilles

We zagen de hertogin vaker verschijnen in het comfortabele doch elegante schoeisel. Zo maakte Kate nog haar opwachting bij een fotografieworkshop van de Royal Photographic Society en Action For Children (twee organisaties waar Kate zich voor inzet), om kinderen kennis te laten maken met de kunst van het fotograferen. Voor de gelegenheid verscheen Kate in een zomerse midi-jurk met print, die ze wederom combineerde met de beige espadrilles van Castañer Carina en afmaakte met oorhangers met een decoratief blad.

Kate Middleton nieuwe patroon fotografie
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton