Kate Middleton kiest voor de perfecte witte zomerjurk tijdens Wimbledon

De hertogin was aanwezig op het prestigieuze tennistoernooi in een toepasselijke witte look.

Kate-Middleton-Wimbledon
Karwai TangGetty Images

Het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon werd deze week afgetrapt dat de komende twee weken zal plaatsvinden in Londen. Britse royals zijn groot fan van het tennis event, die elk jaar worden gespot op de tribune. Gister was Kate Middleton aanwezig op het toernooi in een toepasselijke outfit, waar ze verscheen in een zomerse, volledig witte tennis-approved look.

Tennis-wit

De hertogin van Cambridge nam haar plaats op de tribune in een custom witte jurk van het Britse label Suzannah. Bij haar chique zomerjurk combineert Kate een dunne zwarte riem en een rieten tas van Brits modehuis Alexander McQueen en een zwarte Ray-Ban zonnebril. Een broche in de vorm van een strik in de kleuren van Wimbledon was bevestigd aan haar look. De luchtige witte jurk is een perfecte match op het tennisveld, tussen de witte dress-code voor de tennisspelers. Kate Middleton is een koninklijke beschermheer van de Britse tennis-vereniging en woont regelmatig wedstrijden in Wimbledon bij. Zo bracht ze vorig jaar een bezoek met Meghan Markle.

Toernooi

De hertogin werd vergezeld door tennisspelers Katie Boulter en Anne Keathavong tijdens de tweede dag van het toernooi, bij de wedstrijden tussen de Britse Harriet Dart en de Amerikaanse Christina McHale en Serena Williams tegen de Italiaanse Giulia Gatto-Monticone. Serena Williams is een goede vriendin van zowel Kate als Meghan Markle, en hoopt dit jaar op haar achtste Wimbledon overwinning en haar 24ste Grand Slam titel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton