Flos-sandaal? Deze schoen verovert het straatbeeld en zo draag je hem zelf

Zowat de hele fashion crowd wordt gespot in de variatie op de strappy sandal.

pernille-teisbaek-flos-sandaal
Getty Images

De strappy-sandalen vierden hoogtij in de late jaren '90 en de vroege zeroes en zijn terug van weggeweest in een nieuwe variatie. De sandaal waarvan je bijna niet ziet of je hem daadwerkelijk aan hebt maakt een ware comeback in moderne nieuwe vormen en modellen. Enter: de flos-sandaal. Een schoen met leren bandjes over je wreef en tussen je tenen die bijna net zo dun zijn als een flosdraadje.

Clothing, Suit, Formal wear, Blazer, Outerwear, Fashion, Tuxedo, Street fashion, Fashion model, Footwear,
Céline resort 2018 collectie - de nude shoe
Céline

Flos-sandaal

Enkele seizoenen terug lanceerde modehuis Céline de zogeheten nude sandals afkomstig uit de resort 2018 collectie van het merk, met bandjes die zó dun waren dat je ze soms nauwelijks op je voet kon zien. Streetstyle sterren als Linda Tol en Pernille Teisbaek pikte de schoentrend snel op en ook vele modehuizen volgden, waaronder The Row en Saint Laurent. Zowat de hele fashion crowd werd gespot met een variatie op de schoen tijdens de afgelopen modeweken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zomertrend

Ook deze zomer zal de sandaal vaak een verschijning maken. De flos-sandaal is in feite het schoenequivalent van de slip dress en de spaghettibandjes-top. De minimalistische look past perfect bij elke zomeroutfit die Carrie Bradshaw trots zou maken. Shop hier enkele modellen van de flos-sandaal en kies je favoriet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl