Meghan Markle bezocht net onverwacht Wimbledon

Meghan Markle's look bij Wimbledon was een knipoog naar baby Archie.

Eyewear, Sunglasses, Fashion, Street fashion, Event, Hat, Fashion accessory, Blond, Glasses, Headgear,
Getty Images

Terwijl het 4th of July, bevrijdingsdag, was in Amerika, besloot Meghan Markle in Engeland een wedstrijd van haar goede vriendin Serena Williams op Wimbledon bij te wonen. De laatste keer dat we de hertogin zagen was ook al voor een sportgelegenheid, namelijk tijdens een baseball-wedstrijd in Londen met Prins Harry.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Elegante Wimbledon look

Het was Dag 4 van de Wimbledon Championships, het legendarische tennistoernooi, bij het All England Lawn Tennis and Croquet Club. Hiervoor droeg Meghan een chic-casual look, zoals we die van haar gewend zijn: jeans met een fedora-hoedje van Madewell (om zichzelf te beschermen tegen de felle zonnestralen), een subtiel gestreepte blazer van L'Agence (die nu in de Sale is) en een Finlay-zonnebril. Meghan Markle stak het haar voor het event omhoog, in een messy bun. Hiernaast droeg ze een opvallend sieraad: een kettinkje met de letter 'A' eraan, als knipoog naar haar en Prins Harry's twee maand oude kindje Archie.

In goed gezelschap

Meghan Markle is eigenlijk op zwangerschapsverlof, dus ze hoeft haar gezicht niet te laten zien en plein public. Maar hier geeft ze toch wat extra support aan tennisster Williams, die ook op haar bruiloft was. Ze leek het enorm naar haar zin te hebben met haar vriendinnen, die ook aan Northwestern University zijn afgestudeerd, Lyndsay Roth en Genevieve Hillis, die ook bij het dopen van baby Archie aanstaand weekend zullen zijn. Lees hier alles over de op handen zijnde doop van baby Archie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle