Romee Strijd draagt fietsbroekje voor Coutureweek in Parijs

Het Christian Dior fietsbroekje dat Romee Strijd in Parijs draagt met parels is de meest chique die we ooit hebben gezien.

Het fietsbroekje hebben we eerder gezien bij onder meer Kim Kardashian en in shows van een modehuis zoals Jacquemus, maar Romee Strijd draagt het hier op haar geheel eigen manier op de straten van Parijs tijdens Coutureweek. Eerder deze week zagen we het Nederlandse model en influencer ook al bij Christian Dior, waarvoor ze een grijs jurkje met klokkende rok, afzaklaarzen en Christian Dior-accessoires (tas en zonnebril) droeg. Nu maakt ze weer haar opwachting, maar in een wel heel casual look voor de Couture-sferen in de stad: biker shorts, een modetrend waar je inmiddels bijna niet meer omheen kunt.

Parels en Christian Dior fietsbroekje

Zou jij als de temperaturen stijgen in Nederland ook de deur uitgaan in een fietsbroekje? Het is bijna het equivalent van de legging, waar vrouwen in Californië gerust de hele dag mee over straat gaan: van een brunchafspraak naar de gym. De sportieve Strijd, die tussen New York en Amsterdam woont, ligt deze stijl wel. Maar toch geeft ze er in Parijs een extra twist aan, compleet met chique pareloorbellen- en ketting. Verder combineert ze de outfit wederom met de bekende Saddle Bag van Dior en puntige pumps. Dit Christian Dior-fietsbroekje, ingesnoerd bij de taille met een smal logo-riempje, zou bovendien weleens de meest elegante kunnen zijn die we ooit hebben gezien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl