Beyoncé en dochter Blue Ivy in matching looks van Alexander McQueen bij The Lion King-première

Samen met dochter Blue Ivy maakte de 37-jarige zangeres haar grootse entree.

Beyonce The Lion King premiere
Getty Images

Over een week draait Disneys nieuwste live-action film in de bioscoop: The Lion King. De film, die een remake is van de inmiddels iconische animatiefilm die in 1994 werd uitgebracht, ging gisteren in wereldpremière in Los Angeles. Op de rode loper was het niemand minder dan Beyoncé die de show stal, die niet alleen de stem van Nala heeft ingesproken, maar ook een nummer heeft uitgebracht én een heel album geproduceerd heeft voor de film. Samen met haar zevenjarige dochter Blue Ivy verscheen de zangeres in een letterlijk schitterende over-de-top look van Alexander McQueen.

Beyoncé en Blue Ivy in matching looks

Zo droeg Queen B een werkelijk adembenemende look, bestaande uit een blazer dress van de Britse ontwerper, volledig bezet met glitterstenen, pailletten en kralen. Onder de blazer verscheen een zwarte tule rok met strass-steentjes. Beyoncé combineerde haar sparkly look met net zulke glitterende sandalen, statement sieraden en bijpassende clutch - ook van McQueen. Dochter Blue Ivy droeg een look die volledig matchte met die van haar moeder. Zo droeg het zevenjarige meisje een wit overhemd, een zwarte blazer bezet met steentjes en kralen op de schouders, en dezelfde tule rok met strass-steentjes als Beyoncé.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé in The Lion King

In de nieuwe versie van The Lion King, met computeranimaties én echte acteurs, horen we niet alleen de stemmen van James Earl Jones (die de stem van Musafa inspreekt, net als hij in het origineel ook deed) en Donald Glover (die de hoofdrol van Simba vertolkt), maar ook van onze Queen B, Beyoncé. De zangeres heeft de stem ingesproken van leeuwin Nala, Simba's love interest, en zal te horen zijn in de bekende nummers uit de film, zoals Can You Feel The Love Tonight. Ook heeft de zangeres een compleet nieuw nummer voor de film geschreven, Spirit. Het nummer is zojuist uitgekomen, en hieronder te beluisteren. Beyoncé kondigde ook aan dat ze een heel album rond de film heeft geproduceerd: The Lion King: The Gift.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Lion King verschijnt op 17 juli in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl