Emily Ratajkowski geeft de "working girl" trend een sporty twist

Het Amerikaanse model is bijna uit te tekenen in deze look, al geeft ze er deze keer een sportieve twist aan.

Emily Ratajkowski bikershorts 90's haarstijl
Getty Images

Emily Ratajkowski en blazers, dat zijn twee dingen die al jaar en dag samengaan. Je kan het Amerikaanse model zowat uit tekenen in de "working girl" look. Al heeft ze deze keer de trend voor een casual stroll in New York City een sporty update gegeven met een ja, spandex. Working (out) 9 tot 5? Dolly Parton zou overtuigd 'ja' knikken.

Geïnspireerd door Céline Dion

Is het een spandex, is het een wielerbroekje? Het lijkt wel alsof Emily afkeek bij Céline Dion die tijdens Paris Couture Week in een Chanel-spandex de straat opging. Of waren het de Chanel Lente/Zomer-show looks waar Ratajkowski zich op inspireerde? Ook ontwerpers als Jacquemus, Chloé en Maryam Nassir Zadeh gaven de pedal pusher een plek in hun laatste collecties. Zoë Kravitz droeg daarentegen het korte wielerbroekje naar haar eigen bruiloft begin deze maand, de witte versie met bijpassende top nota bene. Nederlands model Romee Strijd droeg op haar beurt dezelfde korte biker short van Christian Dior tijdens de couture week in Parijs. De stylist van Ratajkowski, Emma Morrison, beschouwt deze langere variant als de 'nieuwste en meer geüpdatete versie van de populaire biker short, die minder casual is dan de volledige lange legging'. Nou.

Chanel lente zomer 2010 collectie
Chanel L/Z 2019-show.
Imaxtree

Model-actrice Emily stapte in New York in het eigenaardige maar chique broekje van Khaite de deur uit. Ratajkowski's ontblote signature middenrif - die abs! - combineerde ze met een witte sportbeha van (surprise, surprise) haar eigen lingerie- en swimwear merk Inamorata. Onder de zwarte spandex die tot over de knie kwam, droeg ze peep toe Felicia-muiltjes van Giuseppe Zanotti en een kleine zwarte tas van Hayward. Om de sporty "working girl" look pas echt tot een geslaagd geheel te maken, gooide ze een beige oversized blazer van The Row over haar schouders.

90's haarlook

De 80's en 90's vibe spatte er bij Ratajkowski vanaf, niet alleen door het dunne montuur dat op haar neus leunde. Uit haar messy bun, een van Emily's favoriete haarstijlen, plukte ze twee haarlokken los die langs haar gezicht vielen. Als dat niet voor een throwback gevoel zorgt? Alleen de glitter vlindervormige haarclipjes ontbraken nog.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl