Koningin Máxima verschijnt in kleurrijke maxi-jurk tijdens bezoek aan Bangladesh

De koningin bezoekt het land in haar rol als speciaal gezant van de Verenigde Naties.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima is aanwezig in Bangladesh voor een officieel staatsbezoek in haar functie als speciaal gezant voor de Verenigde Naties. De koningin is daar om de financiële situatie van het land te bespreken en ondersteunen middels verschillende afspraken en projecten. Tijdens haar bezoek ging de koningin gehuld in een kleurrijke look, geheel in stijl met de bruisende kleuren van het land.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Financiële ondersteuning

De koningin woonde een aantal vergaderingen en rondetafelgesprekken bij en bezocht kledingfabrieken en winkels waar ze met mensen in gesprek ging. 'Bij de veldbezoeken zie ik waarvoor ik dit werk doe: voor de mensen', zei de koningin tegen Blauwbloed. De verhalen die Máxima opdoet tijdens haar bezoek worden uitvoerig besproken met ministers en de premier van Bangladesh om te zorgen voor betere toegankelijkheid voor financiële diensten, specifiek gericht op vrouwen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bruisende kleuren

Op de tweede dag van haar verblijf in Bangladesh vond even buiten Dhaka een vrolijk weerzien plaats met Jharna Islam. Zij leidt een succesvol kledingatelier dat Máxima tijdens haar vorige bezoek in Bangladesh in 2015 ook bezocht. Máxima verscheen in een kleurrijke maxi-jurk met print en plissé tijdens het bezoek. De jurk bevat oranje en rode aardtinten en matcht volledig met de kleurrijke omgeving van de bruisende stad. De koningin zag er stralend uit in haar zomerse look, die ze combineerde met een gehaakte tas van het Griekse label One & Only en felgekleurde oranje hakken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima