Meghan Markle en Kate Middleton verschijnen samen op Wimbledon in stijl

De twee hertoginnen woonden geheel in stijl het prestigieuze tennistoernooi bij.

kate-middleton-meghan-markle-wimbledon
Getty Images

Zowel Meghan Markle als Kate Middleton werden deze maand gespot tijdens het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon. Nu werden beide hertoginnen afgelopen weekend gezamenlijk gezien op de tribune tijdens de vrouwenfinale van het toernooi. Het paar keek toe vanuit de Royal Box toen de Roemeense Simona Halep het kampioenschap won van Serena Williams.

Matching looks

Sinds lange tijd zijn Meghan en Kate alleen op pad, en wel geheel gematcht in stijl. Kate droeg voor de gelegenheid een groene custom Dolce & Gabbana jurk met een crèmekleurige tas van het Italiaanse modehuis. Meghan droeg een wit Givenchy shirt in combinatie met een blauw-zwarte geprinte rok van Hugo Boss. Al zittende naast elkaar valt op dat de kleuren van hun outfits matchen met die van het logo van Wimbledon.

Samen op pad

Eerder vorige week werden Kate en Meghan samen gezien met hun royal kinderen en baby's terwijl ze een polowedstrijd bijwoonden van prins Harry en William. Hier maakte baby Archie zijn eerste publiekelijke verschijning sinds zijn koninklijke doop eerder deze maand.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle