Gigi Hadids nude slipdress met franjes is je nieuwe favoriete partyjurk

Het 24-jarige half-Nederlandse model maakt wederom een stijlvolle verschijning in New York.

Gigi Hadid nude slipdress
Getty Images

De Hadid-familie staat inmiddels bekend als een stijlvolle familie. Zo zien we Bella Hadid vaak in de meest nostalgische (en jaloersmakende) looks, en is ook broertje Anwar Hadid een rising star als we het over stijl hebben. En dan hebben we natuurlijk nog de oudste van de drie modellen: de 24-jarige Gigi Hadid, die zich in de afgelopen jaren heeft ontpopt tot de ultieme streetstyle-ster. Het model verscheen gisteren opnieuw in een noemenswaardige outfit tijdens een lanceringsfeestje van Michael Kors' nieuwste parfum Wonderlust, waar ze het gezicht van is.

Nude slipdress met fringes

Het feestje vond plaats in het Rockefeller Center in New York. Gigi was de belle van het bal, en verscheen in een look van – hoe kan het ook anders – Michael Kors: een nude slipdress met franjes aan de onderkant. Ze combineerde de jurk met bruine, lakleren laarzen met hak, een schelpvormige clutch en gouden sieraden. Haar blonde lokken droeg ze in een hoge paardenstaart met vlecht, een van de haartrends van dit moment.

Fashion model, Clothing, Dress, Fashion, Yellow, Red carpet, Shoulder, Beauty, Leg, Footwear,
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid