Gigi Hadids beste streetstyle looks op een rij

Bekijk de mooiste streetstyle looks van het half-Nederlandse supermodel in deze video.

Gigi Hadid staat alweer enige jaren aan de top van de internationale modellenwereld. Het half-Nederlandse model is sinds de start van haar modellencarrière uitgegroeid tot een waar streetstyle-icoon. Zo verschijnt het model – vaak in het bijzijn van zusje Bella Hadid – in de meest stijlvolle looks.

Streetstyle-icoon

Van het populaire fietsbroekje tot zomerse tie dye, Gigi Hadid weet zelfs van een simpel wit t-shirt gecombineerd met jeans een bijzondere verschijning te maken. Maar ook voor kleur deinst het model niet terug, daar ze regelmatig gespot wordt in looks met een sprekende pop of colour, of die keer dat ze trots haar Nederlands roots toonde in een volledig oranje look. Flanerend over de straten van New York in een casual denim outfit of een heus stijlvol superheldenpak wordt duidelijk dat Gigi haar stijl op de meest verrassende manieren tot uiting weet te brengen. Bekijk Gigi's mooiste streetstyle looks in de video, en laat je inspireren voor je volgende outfit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid