Doutzen Kroes' beste rode loper looks door de jaren heen

Bekijk de meest spraakmakende en stijlvolle rode loper momenten van het Nederlandse topmodel.

Doutzen Kroes staat al jarenlang aan de top van de modellenwereld. Het 34-jarige Nederlandse model begon al op jonge leeftijd aan haar carrière, en schittert nog altijd op vele covers (waaronder die van Vogue's 100e nummer), modeseries en af en toe zelfs nog op de catwalk tijdens internationale modeweken. Waar Doutzen ook uitblinkt, is op de rode loper tijdens evenementen waar de complete modewereld bij aanwezig is.

Doutzens beste rode loper looks

Zo zien we het model geregeld bij prestigieuze awardshows, filmfestivals en andere uitreikingen, waaronder de British Fashion Awards en de CFDA Awards. Onlangs verscheen Doutzen nog - samen met model Valentijn de Hingh - op de rode loper van het Cannes Filmfestival in een full luipaardenprint look van Tom Ford. Ook is het Nederlandse model een graag geziene gast bij het jaarlijkse Met Gala, wat altijd weer een groots spektakel is. Dit jaar was Doutzen gehuld in een roze baljurk van Brandon Maxwell waarmee ze werkelijk de show stal. Benieuwd naar meer bijzondere rode loper momenten van Doutzen? Bekijk in de video haar beste en meest spraakmakende rode loper looks door de jaren heen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes