Irina Shayk kiest voor matching tie-dye look met dochtertje Lea

Het 33-jarige model draagt, net als haar dochtertje, een kleurrijke tie-dye T-shirt voor een play date in New York City.

irina-shayk-tie-dye-look
Getty Images

Of ze nou de straat opgaat in matching Burberry-jurkjes of zoals nu in een tie-dye shirt die ze perfect combineerde met de outfit van haar tweejarige dochtertje Lea. Model Irina Shayk heeft de "cool working mom look" helemaal onder de knie.

Tie-dye trend

Na alle heisa rond haar breuk met Bradley Cooper, een drukke agenda als model en daarnaast ook gewoon mama zijn, kiest Irina steeds meer voor de "cool working mom look". Comfortabel maar dan toch helemaal in de nieuwste trends gehuld. Voor een play date inWest Village, New York met haar dochtertje ging Shayk de straat op in een kort tie-dye T-shirt met korte witte shorts. Ze werkte de outfit af met chunky neon Nike-sneakers en een zwarte zonnebril. Wederom heeft ze haar outfit afgestemd op haar dochtertje Lea die ook een tie-dye T-shirt met felle kleuren droeg. Liefde is je outfit op elkaar afstemmen, toch?

irina-shayk-tie-dye-look
Irina Shayk en haar tweejarige dochtertje Lea
Getty Images

Kledingstijl

Irina Shayk stemt wel vaker haar outfits af met die van haar tweejarige dochtertje Lea De Seine. Na haar breuk vertelde ze in een interview aan de Amerikaanse Harper's Bazaar over haar kledingstijl: 'Geef mij een reden waarom je, alleen omdat je moeder bent, geen korte rokjes meer mag dragen. Nee, ik geloof daar niet in.' aldus Shayk tegen het blad.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl