Koningin Máxima: de beste looks door de jaren heen

Vogue zet de mooiste, meest memorabele looks van koningin Máxima op een rij.

Het begon met een trouwjurk van Valentino en het veelbesproken spijkerjasje en het werd steeds beter met looks van Jan Taminiau, Giambattista Valli en haar favoriete Nederlandse en Belgische ontwerpers als Claes Iversen en Edouard Vermeulen voor Natan. Koningin Máxima blijft verbazen met nooit eerder vertoonde looks. Tijd voor een fashion recap met de beste looks van koningin Máxima door de jaren heen.

Wauw-factor

Terwijl onze koningin dagelijks allerlei functies op maatschappelijk terrein vervult, doet ze dit het liefst in ensembles met een bepaalde wauw-factor. Zo was ze eerder dit jaar te gast bij de opening van het internationaal podiumkunstenfestival Holland Festival, waar ze alle hoofden deed draaien in een gouden koninklijke look. Maar ze houdt het ook graag sober en kleedt zich perfect naar de gelegenheid zoals met haar camelkleurige look van Natan voor haar bezoek aan Jordanië.

Memorabele looks

Wat zoal in het rijtje hoort van Máxima's beste looks door de jaren heen? Herinner je je de dag van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander en gelijk haar eerste dag als koningin? Máxima pakte in 2013 haar moment in koningsblauw van Jan Taminiau en droeg daarbij een saffieren tiara uit 1881. En haar bijzondere look van Natan tijdens de Royal Ascot, de jaarlijkse paardenrace van het land en een van de grootste evenementen van het Britse koningshuis. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. We zijn ervan overtuigd dat het beste nog moet komen. Vogue zet haar mooiste, meest memorabele looks op een rij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima