Gigi Hadid schijnt nieuw licht op de sok-in-sandaal trend in een stijlvolle look

Het half-Nederlandse topmodel toont dat de trend hier is om te blijven.

WARDROBE.NYC Launches Release 04 DENIM & Levi's® Collaboration
Ilya S. SavenokGetty Images

Hoewel het dragen van sokken in sandalen vaak wordt beschouwd als een ware fashion faux-pas, bewijst topmodel Gigi Hadid dat de combo verrassend chic kan zijn. Tijdens een event in New York droeg het half-Nederlandse model een verrassende look, waarbij haar schoenstijl de ultieme inspiratie voor je zomergarderobe wordt.

Chic in Birkenstocks

Het 24-jarige supermodel droeg een denim button-down shirt over een wit simpel t-shirt en een bikershort. Ze combineerde haar look met zwarte chique Birkenstocks die in samenwerking met het Italiaanse modehuis Valentino zijn gemaakt. In de sandalen draagt Gigi zwarte sokken, waarmee ze bewijst dat de tourist/dad-look hier is om te blijven. Modehuizen als Louis Vuitton, Prada en Anna Sui lieten modellen eerder de catwalk bewandelen in de trend, waar witte en zwarte tot felgekleurde sokken werden gecombineerd met comfortabele sandalen.

Het komt niet als een volledige verrassing dat Hadid in staat is om de meestal onpopulaire look succesvol te laten zijn - ze is tenslotte uitgegroeid tot een waar streetstyle-icoon. De rest van Gigi's outfit is geheel in balans met de opvallende slippers, die niets lijkt op iets dat een onwetende vader of tourist zou dragen. Bekijk hier enkele slippers ter inspiratie op een Birkenstock-look à la Gigi.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid