Meghan Markle's signature look onder de loep: de trenchcoat

De hertogin van Sussex heeft een grote liefde voor de klassieker die in elke garderobe een plekje verdient.

De trenchcoat is zowat het favoriete item in de garderobe van Meghan Markle. De hertogin van Sussex is dé royal die de lange jas op zowat elke manier draagt. Van een zwarte trenchcoat gedragen als jas tot een mouwloos exemplaar tot over de knie gedragen als jurk. Meghan Markle toont hoe je dit tijdloze item op verschillende manieren styled.

Key item

De typische lange jassen met dubbele rij knopen en tailleriem is al sinds forever hét key-item in de kledingkast van stijliconen overal ter wereld. De hertogin van Sussex is daar geen uitzondering op. Al wisselt Markle graag af als het op pasvormen en kleuren aankomt. Daarbij wijkt ze af door het klassieke beige model af te wisselen met bijvoorbeeld een mouwloze pastelroze trenchcoat van House of Nonie die ze vorig jaar als jurk aantrok. Daarbij droeg ze toe een matching clutch van Mulberry en huidskleurige Dior-pumps.

Signature piece

Meghan Markle bewijst dat de trenchcoat niet alleen de ultieme jas is voor tussenseizoenen. Ook in de winter en zomer is de klassieke "regenjas" het item om altijd dichtbij je te dragen. Zo koos ze tijdens haar eerste werkbezoek in Nieuw-Zeeland voor een trenchcoat van de Nieuw-Zeelandse designer Karen Walker, een zwarte Asos-zwangerschapsjurk en zwarte pumps van Sarah Flint. Naarmate dit jaar haar baby bump groeide, koos Meghan ervoor om de tailleriem te laten voor wat 'ie was en droeg ze de trenchcoat gewoon los. Kijk mee naar de beste looks van Meghan Markle in haar signature piece.

Meghan markle trenchcoat karen walker
Meghan en prins Harry tijdens hun werkbezoek aan Nieuw-Zeeland in oktober 2018.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle