Bella Hadid bewijst de ultieme Fenty muze te zijn in deze look

Het half-Nederlandse topmodel is opnieuw gespot in een gloednieuwe look van Rihanna's nieuwste modehuis.

Bella Hadid fenty muze look
Getty Images

Nog voor de officiële release werd Bella Hadid als een van de eersten gespot in een volledige look van Rihanna's nieuwste modehuis Fenty. Nadat het topmodel onlangs een grote transformatie onderging is ze nu opnieuw onderwerp van gesprek. Het 23-jarige model gaat van top tot teen gehuld in een look van Rihanna's nieuwe modehuis.

Ultrakort

Sinds Rihanna in mei haar eerste Fenty-collectie debuteerde, werd het snel gedragen door een aantal it-girls waaronder Irina Shayk en Bella Hadid. Bij het bekende Franse restaurant L'Avenue in New York werd het half-Nederlandse model gespot met haar zus Gigi in een gloednieuwe look van het modehuis. Bella droeg het oversized Indigo-blauwe spijkerjasje van het merk met een ultrakort wit overhemd en lange glanzende lakleren laarzen.

Fenty muze

Het model combineerde haar look met een mini-zonnebril van Alain Mikli Callot, een mini-tasje en veel delicate sieraden die het geheel een trendy touch gaven en Bella tot de ultieme Fenty muse maken. Bella's Fenty items zijn te bemachtigen via de webshop van het merk, dat tevens naar Nederland verzendt. De enige vraag die ons nog rest is in welke Fenty-look we Bella hierna zullen aanschouwen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid