Margot Robbie verrast in Chanel bruidslook bij première 'Once Upon a Time in Hollywood'

Het Australische model koos voor de grote première van Once Upon a Time in Hollywood voor een custom couture jurk van Chanel.

margot robbie once upon a time in Hollywood première chanel
Getty Images

Gisteravond vond in Los Angeles de grote première plaats van Once Upon a Time in Hollywood, Quintin Tarantino's zogezegde nieuwe meesterstuk. Ja, díe film die na afloop van de screening op het Cannes Film Festival een zeven minuten staande ovatie kreeg. Één van de grote aanwezigen op de rode loper was Margot Robbie die als volleerde Chanel-muze iedereen verraste met een ware bruidslook.

Sorry Leonardo en Brad, onze ogen vallen op de Australische actrice in haar dromerige witte Chanel-jurk die als een engel over de loper zweeft. Pardon de ophemeling, in de breedste zin van het woord.

Margot Robbie once upon a time in hollywood premiere chanel
Getty Images

Custom Couture

De Australische actrice Margot Robbie is een optische illusie. Een mirage. Mede dankzij de crèmekleurige chiffon jurk met diepe décolleté, transparante pofmouwen en een strik in de taille van Virginie Viards eerste couture collectie voor Chanel, als je het mij vraagt. Voor de grand premiere ging Robbie voor een custom made design van Viard voor Chanel. Een ontwerp dat het Nederlandse model Luna Bijl begin deze maand tijdens Paris Couture Week op de catwalk van het Franse modehuis in een donkerblauwe kleur introduceerde.

chanel couture herfst 2019
Chanel couture Herfst show 2019.
Getty Images

Look a like

De 29-jarige liep in haar fresh-from-the-runway look over de rode loper van de Once Upon a Time in Hollywood aan de armen van medehoofdrolspelers Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. En net zoals Robbie's haarstylist Bryce Scarlett ervoor koos om in Cannes Tate's haarstijl meerdere malen op een geslaagde manier te kopiëren, is deze glamourous look à la Tate alweer een stap in de goede richting.

De hoge getoupeerde hairdo met losse golvende lokken en de make-up met peachy ondertoon? Very Sharon. Goed nieuws voor de beauty waaghals; oogschaduw mag weer tot aan de wenkbrauw aangebracht worden, volgens Margots make-up artist Pati Dubroff. Een match made in heaven met de gouden oorbellen met parelmoer accenten en haar gouden Chanel-tasje.

Margot Robbie brad pitt leonardo dicaprio once upon a time in hollywood premiere chanel
Brad Pitt, Margot Robbie en Leonardo DiCaprio tijdens de première van Once Upon a Time in Hollywood in Los Angeles.
Getty Images

'Once upon a Time in Hollywood'

De film, die de laatste tijd voor heel wat buzz zorgde, speelt zich af in 1969 in Hollywood en vertelt het verhaal van een stuntman en een tv-acteur, wiens leven verstrikt raakte in de beruchte Manson-familie. In een nieuwe video van de Amerikaanse Vogue praat Robbie over haar buzzing acteercarrière in de Verenigde Staten. Én over haar rol als Sharon Tate in Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon A Time In Hollywood waarbij je meer te weten komt over haar bijdrage aan de film.

Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl