Stranger Things-actrice Maya Hawke toont het ultieme haaraccessoire voor deze zomer

De 21-jarige Stranger Things-actrice laat in deze look zien hoe de bloemenkroon je outfit deze zomer een upgrade kan geven.

maya hawke bloemenkroon
Getty Images

In het niet al te verre verleden waren bloemenkronen alomtegenwoordig. Als het niet op verschillende festivalterreinen was van onder meer Coachella, dan zag je ze waarschijnlijk op bruiloften langskomen. Stranger Things actrice Maya Hawke werd gespot met het fleurige haaraccessoire tijdens een rode loper event van de première van Once Upon a Time in Hollywood, waar de actrice toont hoe het ultieme zomerse haaraccessoire je look een upgrade kan geven.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romantische look

De 21-jarige actrice en dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman, combineert het haaraccessoire dat bijna synoniem staat met een festivallook met gouden glitter make-up en een klassieke outfit. De actrice laat hiermee zien dat het iconische festival item ook gedragen kan worden in chiquere gelegenheden in combinatie met een romantische en zomerse look.

simone rocha lente zomer 2019 bloemtrend
Simone Rocha Lente/Zomer 2019

Bloemen als haaraccessoire

De haartrend in de vorm van bloemaccessoires werd eerder gezien op de catwalk tijdens de lente/zomer 2019 shows van verschillende modehuizen als Rodarte, Simone Rocha en Mansur Gavriel. Rodarte bracht de bloem terug in opvallende haar coupes waar grote bloemen werden aangebracht in de natuurlijke lokken van de modellen, waar Simone Rocha de trend verkleinde in de vorm van kleurrijke bloemendiadeems.

rodarte haartrend bloemen
Rodarte Lente/Zomer 2019
Imaxtree

Als er een evenement op komst is waarvoor je een frisse nieuwe look wil, overweeg dan deze bloemenaccesoires om je haarlook te veranderen in een mini-tuinfeest. Laat je inspireren door de verschillende bloemenkronen en geef je festivalhaar een kleine haute couture draai.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl