Beyoncé steelt de show in rode jurk met ultra-hoge dijsplit in New York

Jay-Z en Beyoncé gingen stijlvol gekleed tijdens een Great Gatsby themafeest in New York.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé verschijnt regelmatig in de meest imposante looks. Nu serveert de zangeres ons opnieuw een uitermate opvallende look met haar echtgenoot Jay-Z, terwijl ze afgelopen weekend in New York werden gespot onderweg naar een feest in verrassende en letterlijk oogverblindende looks.

Ultra hoge split

Ter ere van het 21ste verjaardagsfeest van Beyoncé's nichtje is het paar gehuld in feestelijke outfits. Het feest had het thema Great Gatsby en Jay-Z en Beyoncé kozen voor toepasselijke looks. De zangeres deelde enkele foto's op haar Instagram-account van de fonkelende look. Beyoncé is te zien in een robijnrode lovertjesjurk met een ultra-hoge split. De jurk is afkomstig van het modehuis Walter Collection die de jurk custom voor de zangeres ontwierp. Daarbij draagt de zangeres strappy flos-sandalen met veren van Jimmy Choo.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé omarmt haar natuurlijke hairdo bij haar glamour-look waar ze haar lange krullend haar langs haar schouders laat vallen. Ze draagt Messika Paris sieraden om de show-stopping look volledig af te maken. Hoewel de look een perfecte match is voor het thema, is het Beyoncé's beenonthullende split die de show steelt. De lange sleep van haar jurk bedekt één been, waar de hoge split haar linkerbeen als een opvallend effect onthult.

Hard werken

Het chique avondje uit van Bey en Jay komt nadat het koppel eerder de première van The Lion King bijwoonden in Londen eerder deze maand. Ook daar was het paar gekleed in indrukwekkende looks terwijl ze een intieme ontmoeting hadden met Meghan Markle en prins Harry. Hoewel Beyoncé er ongelooflijk uitzag in haar recente openbare verschijningen, werkt ze er hard voor. De moeder deelde onlangs een video die haar reis in het afvallen documenteerde terwijl ze een vegan dieet volgde voor haar Coachella-optreden in 2018.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl