Elizabeth Hurley's zoon blijkt een exacte kopie (inclusief kapsel!) van zijn moeder

Zo moeder, zo zoon, blijkt maar weer.

Grant And Hurley
Dave Benett

Toegegeven: wij moesten even twee keer knipperen toen we de zeventienjarige Damian Hurley in een Versace-look à la moeder Elizabeth voor onze neus kregen. Het model blijkt namelijk niet alleen de stijlgenen van zijn moeder te hebben geërfd (hallo historische gouden veiligheidsspelden!) maar óók nog eens haar lokken, blik, en ja, wat niet eigenlijk. De tiener blijkt een regelrechte kopie van Elizabeth Hurley, die 25 jaar geleden in een soortgelijke outfit aan de zijde van Hugh Grant op de loper verscheen, en daarmee in één klap wereldwijde faam verwierf.

Gelijkenis met zijn moeder

Damian was aanwezig op een event van Pat McGrath Labs, voor wiens beautycampagne hij recent model stond. Voor de gelegenheid toverde hij de iconische 90’s look van zijn moeder om naar een pakvariant, waarvan de blazer, uiteraard, weer van Versace was. De gelijkenis tussen Elizabeth en het jonge model is daardoor treffend, al doet zijn fantastische kapsel wat dat betreft ook een flinke duit in het zakje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Versace-jurk van Elizabeth Hurley

Het verhaal rondom dé Versace-jurk bewijst dat een kledingstuk daadwerkelijk je leven kan veranderen. Toen Elizabeth Hurley destijds op de première van Four Weddings and A Funeral in de jurk verscheen (puur omdat haar toenmalige lover Hugh Grant daar een grote rol in speelde, want zelf was ze nog niet echt bekend) raakte de pers niet uitgepraat over de opvallende verschijning. Het was de voorbode voor een contract bij Estée Lauder, verscheidene acteerrollen en een eigen bikini-, kleding-, lingerie- en accessoirelijn.

elizabeth-hurley-zoon-damian-hurley 
Getty Images

Wie is Damian Hurley?

De vader van Damian is Steve Bing, een Amerikaanse zakenman. Elizabeth en Steve waren niet officieel samen toen ze zwanger werd van Damian, en Bing ontkende dan ook in alle toonaarden dat het kind van hem was. Uit een DNA-test bleek dat hij tóch de vader was, al hebben Damian en hij naar verluidt geen contact (en elkaar zelfs nog nooit ontmoet). Damian is grotendeels opgegroeid met zijn moeder en Arun Nayar, die voor lange tijd haar partner was. De zeventienjarige timmert nu zelf aan de weg als model en acteur, en doet dat - uiteraard - met net zoveel verve als zijn moeder (maar wat wil je, met Hugh Grant, David Beckham en Elton John als peetvaders?).

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl