Bella Hadids transparante vinyl-sandalen van Zara kunnen zelfs (of juist) in de zomerregen

Trotseer de Hollandse zomer in deze rainproof sandalen.

Bella Hadid Zara sandalen
Hollywood To You/Star MaxGetty Images

Als we even geen inspiratie hebben voor een stijlvolle outfit, dan kijken we het kunstje graag af bij Bella Hadid. Het 22-jarige model verschijnt in de één na de andere perfect gestylde outfit (net als zus Gigi, by the way). Zo draagt ze de ene na de andere nineties/noughties inspired look, vaak gecombineerd met de meest begerenswaardige designer items. Dat Bella ook niet vies is van winkelen bij de high-street ketens bewijst ze in deze nieuwe look.

Bella Hadid in Zara-sandalen

Het half-Nederlandse model bevindt zich momenteel – na een ontspannen vakantie op het Griekse eiland Mikonos – in Los Angeles. Hoewel we het model meestal stijlvol voor de dag zien komen in woonplaats New York, is ook haar L.A.-stijl noemenswaardig. Zo verscheen Bella in een casual look in de straten van de Amerikaanse stad, gekleed in een simpel geel T-shirt, zwarte shorts met felgekleurde bloemenprint en transparante vinyl-sandalen van Zara. De strappy sandalen komen uit de huidige collectie van de Spaanse modeketen, en zijn te koop voor slechts 39,95 euro.

Footwear, Shoe, Technology, Electronic device, Fashion accessory, Leather,
De transparante vinyl-sandalen van Zara.
Zara

Shop

Bella's schoenen zijn de ideale oplossing voor de zomerregen waarmee we momenteel veel te maken hebben. Het zwarte imitatieleer en het transparante vinyl zijn waterbestendig, terwijl het model met vierkante neus ook nog eens helemaal van nu is. Die natte voeten nemen we dan wel voor lief.

Vlechtwerk

Het zijn niet alleen de betaalbare schoenen van Bella die opvallen. Ook toont het model een bijzondere haarstijl. Het model heeft haar (recentelijk geverfde) blonde lokken in een hoge paardenstaart gestoken, bestaande uit allemaal kleine vlechtjes die onderaan weer kundig aan elkaar gebonden zijn met een elastiekje. Een ideale haarstijl voor de zomer als de temperaturen stijgen, maar ook als de luchtvochtigheid z'n hoogtepunt bereikt.

Celebrity Sightings in Los Angeles - August 9, 2019
Hollywood To You/Star MaxGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid